ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Сакраменто Кингс с Александър Везенков отпадна на четвъртфиналите на новия НБА In-Season турнир след домакинска загуба със 117:127 от Ню Орлиънс Пеликанс.

Това бе трети пореден успех за "пеликаните" в двубоите им срещу "кралете" през настоящия сезон и първи далеч от дома. Ню Орлиънс се класира за полуфиналите в надпреварата, където очаква победителя от сблъсъка между Лос Анджелис Лейкърс и Финикс Сънс.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Българската звезда Александър Везенков получи общо 6:14 минути в края на първата и началото на втората четвърт, за които не успя да вкара точки. Той се отчете с 2 борби, но натрупа и две бързи нарушения и в крайна сметка така и не бе пуснат повече в игра до края на срещата. 

Поражението дойде само два дни след сладката победа на Везенков и съотборниците му срещу шампиона Денвър Нъгетс (123:117).

Най-резултатен за успеха на Ню Орлиънс Пеликанс стана Брендън Инграм, който наниза 30 точки, а Хърбърт Джоунс и Йонас Валанчунас се отчетоха съответно с по 23 и 18.

За "кралете" Диaрън Фокс също наниза 30 т., а Домантас Сабонис се отличи с "трипъл-дабъл" - 26 точки, 13 борби и 10 асистенции, но дори това не беше достатъчно за тима им и така Сакраменто напусна In-Season турнира в четвъртфиналната фаза. Везенков и компания финишираха с четири победи и една загуба в надпреварата, която е част от сезона в НБА. 

След поражението Сакраменто Кингс е с 11 победи и 8 загуби и заема шестото място в Западната конференция, докато Ню Орлиънс Пеликанс е на осмата позиция с баланс 12:10. 

Следващият мач на Везенков и компания е на 12 декември - домакинство на Бруклин Нетс.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!