Павел Маринов и баскетболният Динамо Букурещ допуснаха грешка в Румъния. Отборът загуби от един от Клуж със 75:85 в мач от 12 кръг в баскетболното първенство на северната ни съседка. БЛИЦ писа още преди няколко дни, че двубоят ще се играе в Плоещ заради затваряне на част от залите в Букурещ след трагедията в местната дискотека. Предишните два мача Динамо игра без публика, а за двубоя с Клуж ръководството реши да е в Плоещ заради телевизионното излъчване.

Павел Маринов изнесе пореден силен двубой и записа 25 точки, 3 борби, 2 асистенции и 1 чадър за 34 минути. При стрелбата си бившият капитан на Балкан бе 5/8 за две точки, 3/5 от тройката и 6/7 от линията за изпълнение на наказателни удари. От неговите съотборници Ненад Шулович бе много полезен и записа дабъл-дабъл – 15 и 13 борби. Ноа Далмън завърши с 4 борби, 2 асистенции и 2 откраднати топки.

Отборът на Александър Тодоров има в актива си 6 успеха и 6 поражения и заема трето място във временното класиране. На 16 декември Динамо Букурещ гостува на Муреш.