ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Сакраменто Кингс се върна на победния път, постигайки обрат със 117:110 при гостуването на Атланта Хоукс в мач от редовния сезон на НБА. Александър Везенков остана резерва и не получи шанс в срещата. Въпреки недоволството на голяма част от феновете на тима в последните дни треньорът Майк Браун реши изобщо да не разчита на българина.

28-годишният Везенков в предишните срещи получаваше малко игрови минути, а срещу Атланта не се появи на паркета и беше само зрител. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

За момента няма информация Саша да е с контузия. Резервата на поста тежко крило Трей Лайлс пък беше третият най-резултатен играч за победителите в двубоя с Атланта.

"Кралете" изоставаха с 18 точки на почивката, но стигнаха до успеха след отлични изяви на звездите им Диарън Фокс и Домантас Сабонис. Първият беше най-резултатен за Сакраменто с 31 точки и 8 борби. Сабонис се отчете с 25 точки и 8 борби.

Един от основните конкуренти на Везенков Трей Лайлс се включи силно от пейката с 19 точки и 6 борби.

За Атланта Трей Йънг завърши с 24 точки и 9 асистенции. Дижонте Мъри записа 18 точки.

Мощна атака от цял свят заради Везенков, ето какво се случва

С успеха "кралете" прекъснаха негативната серия от две последователни загуби и пое глътка въздух преди срещата навръх Нова година срещу Мемфис Гризлис - на 1 януари от 3:00 часа българско време.

Отборът на Везенков продължава да е на петото място в Западната конференция с баланс от 18 победи и 12 загуби, колкото има и четвъртият Лос Анджелис Клипърс. Лидер е Минесота Тимбъруувс с актив от 23 успеха и 7 поражения. Атланта продължи сриването си и записа четвърто последователно поражение. Хоукс се намират на единадесета позиция в Източната конференция с баланс 12-19.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!