Един от най-близките на вече покойния Коби Брайънт - Шакил О`Нийл, призна, че изпитва сериозни трудности да приеме трагичната смърт на легендарния баскетболист на Лос Анджелис Лейкърс, където двамата пожънаха успехи. 

Брайънт почина в неделя (26 януари), след като хеликоптерът, в който той, дъщеря му и още 7 души са се придвижвали, катастрофира в района на Калифорния. Това шокира цялата световна спортна общественост, но за О`Нийл загубата е особено тежка. Двамата бяха като братя. Шак и Коби изведоха Лейкърс до три поредни титли в НБА.
 
"Имах големи трудности със съня, след като загубих сестра си Айша. Минаваха редица мисли през главата ми за това какво съм могъл да променя или да направя по-добре. Подобни мисли ми минаха през главата и когато научих за смъртта на Коби", започна Шак. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Първият път, когато видях видеото, реших, че това е просто измислица. Знаете колко много лъжи и измами има в интернет пространството. Просто не можех да го повярвам. След това разбрах, че това не е просто лъжа, защото целият свят го знае. Молих се да не е вярно, но после получих и официалното съобщение. Това беше достатъчно ужасно, даже и преди да разбера, че дъщеря му е била с него", продължи тъгуващият Шакил О`Нийл. 

"Нищо не мога да правя. Не мога да ям, не мога да спя. Болен съм отвътре. Гледам старите записи и се сещам за братските ни взаимоотношения, боли страшно много. Това е болка, която ще отмине бавно. Иска ми се просто да е отново тук, за да мога да му кажа нещо", добави легендата.

Скърбящият Шакил О'Нийл: Дъщерята на Коби и моята щерка се родиха в един и същи ден

ВСИЧКО ЗА КОБИ БРАЙЪНТ ЧЕТЕТЕ ТУК!