Официално обявиха имената на деветте жертви от катастрофата, в която загина баскетболната легенда Коби Брайънт. Както е известно, хеликоптерът му се разби в хълм до град Калабасас в неделя. Медицинската служба в Лос Анджелис разпространи бюлетина си, в който се назовават имената на загиналите. След взети пръстови отпечатъци се доказва самоличността на четири от жертвите - Коби Брайънт (на 41 г.), Сара Честър (45), Джон Алтобели (56) и 50-годишният пилот Ара Зобаян.

Останалите, въпреки че не е уточнен методът на идентифициране, са обявени като Джиана Брайънт (13 г.) - едната от дъщерите на Коби, Пейтън Честър (13 г.), Кристина Маузър, Кери Алтобели и Алиса Алтобели.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Разследващите инцидента обявиха, че първият официален доклад за причините ще се появи най-рано след десет дни, но всъщност пълната експертиза може да отнеме и месеци. Те разпространиха и видеокадри, заснети с дрон, показвайки как се извършва изследването на всеки детайл по останките на разбилия се хеликоптер. 

Полицията призова гражданите да не се тълпят на мястото на катастрофата, защото пречат на разследването. Хеликоптерът, в който загина Коби Брайънт, се е ударил в хълма с голяма скорост и отломките са се разпилели на значителна площ.

ВСИЧКО ЗА КОБИ БРАЙЪНТ ЧЕТЕТЕ ТУК!