Привърженик на Манчестър Юнайтед, който сам признава, че критикува българския нападател на своя любим отбор Димитър Бербатов още от първия ден на пристигането му на "Олд Трафорд", публикува отворено писмо към нашия сънародник. В него той поднася официалните си извинения към българина затова, че не е вярвал, че той притежава необходимите качества да носи екипа на 18-кратните шампиони на Англия. Ето какво пише лудият фен на Манчестър Юнайтед от Австралия:
 
Скъпи Димитър,
Моето желание е да ти се извиня
 
Съвсем малко, след като ти дойде в Манчестър Юнайтед, аз бях един от най-големите ти критици. Истината е, че ти никога не разкри истинския си потенциал при нас. Всъщност на моменти ти беше безнадеждно слаб и макар да изнесе няколко сносни мача, в които на моменти демонстрираше проблясъци на класата си, като цяло времето ти с екипа на нашия отбор определено беше посредствено и разочароващо, с оглед на това, което демонстрираше в предишните си клубове.
 
Но причината за моето извинение е това, че преди време аз заявих, че ти никога няма да покажеш истинския си потенциал с екипа на Юнайтед.
 
Това мое твърдение се оказа напълно невярно, след като в момента играеш невероятно и не само вкарваш голове, но връзваш играта на отбора и поемаш общо взето цялата отговорност. Искаш топката и искаш да бъдеш там, където топката е.
 
Нямам съмнения, че срещата ни преди две седмици те е вдъхновила (въпреки че ти играеше добре и преди нея).
Продължавай в същия дух, момче…
С много любов,  Джоно