Приятелката на Бербатов – Елена, пристигна в ранния следобед днес в Рим, за да подкрепя своя любим от трибуните на стадион “Олимпико”. Гаджето на нападателя на Манчестър Юнайтед бе за няколко дни в София, откъдето потегли за Италия.
В италианската столица са и родителите на Бербатов – Иван и Маргарита, както и тримата най-добри приятели на Митко – Тодор Кючуков, Константин Мирчев и Александър Томаш. На тях Бербо даде по един от десетте билета, които получи от Манчестър Юнайтед. На мача довечера ще бъдат и мениджърите Емил Данчев и Петър Миладинов.
Огромният транспарант, изработен от фенове на ЦСКА в чест на Бербатов, също вече е в Рим. Шестима “червени” ултраси тръгнаха вчера сутринта за италианската столица, носейки със себе си уникалното знаме, което е дълго 30 метра. “Ние вярваме в Бог и той е Димитър Бербатов”, пише на плаката. Запалянковците обаче още не знаят дали ще могат да влязат на стадион “Олимпико” довечера, за да разпънат транспаранта, тъй като не успяха да си купят билети. В момента такива се продават само на черно, а цената им достигна до умопомрачителната цифра от 3000 евро. Феновете се надяват в последния момент цените да паднат, за да могат да изпълнят докрай своята мисия./БЛИЦ