Берое не само загуби с 0:1 гостуването на Левски, а и даде жертви преди важния сблъсък с ЦСКА. Първият полуфинал за Купата на България е в сряда от 19:15 часа в Стара Загора, а Петър Хубчев не е наясно дали ще може да използва трима от титулярите си, които пострадаха на "Герена". Твърдо аут е опитният защитник Веселин Пенев, който получи червен картон в края на мача с Левски.

По-притеснително обаче е положението с контузилите се Венцислав Василев, Том и Елиаш. Бившият защитник на ЦСКА беше изритан в главата от Мигел Бедоя и по спешност бе откаран с линейка към Пирогов. Василев е със седем шева на главата и отпада за срещата с "червените" в сряда.

Сблъскалите се в центъра на терена Елиаш и Том успяха превързани да продължат игра срещу Левски, но след края на мача първият е загубил съзнание в съблекалнята на стадион "Георги Аспарухов". Наложило се е на Елиаш да бъде сложена кислородна маска и да бъде откаран във "Военна болница" с линейка. Том пък е със съмнения за комоцио след тежкия сблъсък със съотборника си.

 Kласиране, програма, голмайстори и всичко за "А" група - ТУК !!!