Разпадът в Берое, за който се говори в последните дни, е на път да бъде предотвратен, съобщава “Тема Спорт”. Оказа се, че повечето от българските футболисти са склонни да приемат новите финансови условия и да продължат да носят зеления екип и през пролетта. Тяхното условие е тимът да бъде поверен на бившия наставник на заралии Александър Томаш. Според добре информиран източник, ако той се завърне начело на отбора, то почти сигурно в Берое ще останат Камен Хаджиев и Александър Василев. Пред свои близки дори халфът Илиян Стефанов е обявил, че е склонен да отхвърли евентуално предложение от Левски. Както е известно, полузащитникът е харесван от наставника на сините и двамата вече са провели разговор относно възможността за негов трансфер на “Герена”.

Назначението на треньора ще бъде в основата и относно решението на Мартин Камбуров дали ще продължи кариерата си или ще обяви нейния край. “Ще говорим конкретно, когато видя кой ще поеме клуба, като ръководство и кой ще бъде треньор. Аз вече обявих, че съм готов да помогна, но това са важни за мен детайли”, заяви голмайстор №1 на всички времена в България.

Както е известно, той е в близки отношения с Томаш и хората от екипа му, като те бяха гости на галавечерта, организирана от нападателя в края на миналата година. “С Томаш сме приятели, пазя чудесни спомени от съвместната ни работа и се чуваме с него. Казал съм му какво мисля, но повече не искам да коментирам преди ръководството да вземе своето решение”, лаконичен бе Камбуров.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022