Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо коментира двубоя с Ботев (Враца), който бе спечелен с 2:1. И двете попадения бяха дело на Мартин Камбуров, като второто бе в добавеното време на мача със задна ножица.

"Много трудно се говори за футбол на този ужасен и заледен терен. В много ситуации не можехме дори да стоим на краката си. Домакините определено изглеждаха по-добре от нас, адаптираха се по-бързо и ние спечелихме най-вече с шанс и късмет. Победата е и единственото хубаво нещо за нас.

Имахме нарушения в подготовката заради болни и контузени играчи. Не сме се готвили за такива терени и искахме да се премести мача с два дни, но никой в БФС не ни чу. Не искам да обвинявам нашите футболисти, защото нещата бяха изключително тежки и трудни. Наложи се да купуваме обувки преди мача, после пък да ги сменяме заради калта на терена", започна Херо.

"Мартин Камбуров е доказано име в нашия футбол. След като разбрах, че иска да се върне при нас, нямаше причина да не го приема. Имаме емоционална връзка с него и може да си помогнем взаимно", обясни наставникът на Берое.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021