Завърналият се по впечатляващ начин в Берое Мартин Камбуров обясни, че не е изпитвал удоволствие от играта в ЦСКА 1948. 40-годишният голмайстор изненадващо напусна "червените" и отново заигра за тима на Димитър Димитров-Херо. Камбуров заби и двете попадения за Берое при победата днес с 2:1 над Ботев (Враца)

"Доста специфична ситуация. Както видяхте, играхме със стоножки, вид маратонки, беше много трудно през първото полувреме, после ги сменихме. Мисля, че Враца играха по-добре от нас. Бяхме доста нестабилни. Те се адаптираха по-добре към тежките условия, но ние сме по-добри като единици. Трябва да взимаме такива мачове, ако искаме да бъдем в Топ 3", каза Камбуров пред Диема Спорт.

"Имаме доста чужденци, които са свикнали да играят по топли места, беше им много трудно. Видяхте, че в един момент резултатът можеше да бъде 2:1 или 3:1 за Ботев", продължи той.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Всичко стана много бързо. Нямаше как да не избера Берое. Те единствени ме потърсиха, но и никой не знаеше, че искам да напусна ЦСКА 1948. Никой не е плащал за мен, откупих се сам (б.р. - 50 000 лева). Надявам се да свърша работата, нямам никакъв проблем с адаптацията. Познавам 99% от момчетата в отбора", коментира ветеранът.

"Няма нещо кой знае каква тайна. Не се чувствах добре в ЦСКА 1948, не изпитвах удоволствие от футбола. На моите години най-важно е да се наслаждавам. Когато загубиш мотивация, трябва да напуснеш и да дадеш път на по-младите момчета. Те си имат политика, в която аз не влизам. Не се вписвам в концепцията им, пожелавам им успех", добави Камбуров.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството 
Следете с БЛИЦ: Зимна подготовка 2021