Треньорът на Берое Петър Хубчев говори след равенството 1:1 с Локомотив (Пловдив), което можеше да се превърне в загуба, ако Димитър Илиев не бе пропуснал дузпа в последната минута.

Хубчев се ядоса на решението на рефера да посочи бялата точка и хвърли гневно бутилка с вода, но отрече да е бил бесен и да е обидил реферите. Специалистът не се съгласи с твърдението, че отборът му не е имал ситуации за гол.

„Не стояхме добре на терена. Предишните ни мачове чисто футболно бяха по-добри. Нищо не се промени след гола ни. Не съм съгласен, че допуснахме доста положения и нямахме ситуации. Моето мнение винаги ще е субективно, тъй като познавам отбора и знам кои играха днес. Можеше да играем по-добре днес“, започна Хубчев.

„Не повлия по никакъв начин липсата на състезателите ни в днешния ден. Къде съм реагирал гневно? Попитайте съдиите дали съм обидил някого. Не ни интересува битката за седмата позиция нас. Други неща ме интересуват. Коментираме в съблекалнята и клуба тези неща. Ако ръководството на клуба реши, те ще кажат какво да кажат", завърши Хубчев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022