Макар да е раздиран от финансови проблеми и футболистите се разбягаха в други отбори, Берое е в сериозно търсене на нов треньор. Под Аязмото искат да назначат наставник, тъй като се разделят с Петър Колев, а преговори вече се водят и с Любослав Пенев, твърди "Гонг". 

БЛИЦ вече съобщи, че Александър Томаш е бил в Стара Загора във връзка с възможността да поеме Берое. За треньорския пост е спряган и Георги Чиликов.

Петър Колев, който все още се води наставник на отбора е категоричен, че би напуснал единствено, ако получи неустойката по договора си. БЛИЦ вече разкри, че заплатата му е 17 000 лева, а спецът държи да получи всичките си пари до юни - до края на контракта му. 

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Футболните директори в Стара Загора са амбицирани да доведат авторитетен треньор в Берое. Любослав Пенев се явява точно такъв, а и няма ангажимент към друг клуб в момента, след като се раздели с Царско село тази зима. 

Преговорите между Ел Голеадор и шефовете на Берое са в начален етап. Не е сигурно дали в Стара Загора ще успеят да уверят Пенев да поеме отбора с оглед финансовия статут на клуба след сътресенията, които се случиха след спирането на кранчето от ТЕЦ "Марица Изток 2".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022