Треньорът на Берое Петър Колев не пожела след победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив) да коментира за напрежението, за което спомена след равенството 1:1 с Арда в предишния кръг. Както е известно, наставникът не е сигурен за поста си в клуба заради неубедителното представяне на отбора напоследък.

"Спечелихме с характер и настойчивост. Мачът беше изключително оспорван. През първата част смятам, че имахме по-чистите положения. Второто полувреме бяхме компактни и печелихме единоборства. Смените се включиха добре", каза Колев. 

"Днес играхме срещу изключително организиран отбор с добри играчи. Те в много малко мачове са допуснали голове, беше ни трудно. За жалост няколко добри ситуации ги пропиляхме с лека ръка", продължи той. 

"Само аз си знам за напрежението. Не можем да избираме кога да дойде паузата. Радващото е, че днес победихме. Ще имаме два-три дни да отдъхнем. Паузата ще е ползотворна, ще изиграем една или две контроли. Ще имаме среща с ръководството, в която да обсъдим някои неща", каза още Петър Колев. 
Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022