ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Далаверите и лъжите на ръководството на ЦСКА продължават да излизат наяве. БЛИЦ научи за още един дълг, който имат "червените" шефове. Този път, не за първи, но сигурно не и за последен, в епицентъра се оказва Георги Илиев-Майкъла. С екипа ни се свърза лицензираният мач агент на ФИФА Евгени Маринов - собственик на фирма "Евима Футбол" ЕООД. Болката на агента е от лъжата и лицемерието на Майкъла, който продължава да увърта за дълг в размер на 19 980 евро. През зимата въпросната фирма организира два лагера на ЦСКА в Анталия. Общата сума за лагерите е грубо около 55 хиляди евро.

"ЦСКА продължава да ми дължи точно 19 880 евро. Направо нямам думи, не мога да опиша този човек Георги Илиев. Фирмата ми е ЕООД, имам съдружник, който ме предупреждаваше да не работя с ЦСКА. Знаех какви са, че не плащат, но все пак им уредих лагерите в Турция. Майкъла по своя хитър начин използва наш общ приятел, за да уреди част от парите, които трябва да дадат за лагерите, да им приспаднем под формата на спонсорство. Направих жеста, намалихме им цената на лагерите с по 7500 евро за всеки един от двата, т.е. общо 15 хиляди евро. Дори и след този наш реверанс те ни дължат почти 20 хиляди евро", заяви Евгени Маринов пред БЛИЦ.

"Преди ми казваха какви ли не неща за Майкъла, от което ми стана жал за него. Сега обаче ги подкрепям с две ръце, той е лъжец и смешник. Един измекяр. Когато го попитах защо няма рекламни пана на нашата фирма на стадиона заради спонсорството, той се направи на неразбрал", добави лицензираният агент.

"Естествено, че няма да оставя нещата така, имам запис на заповед, под която стои и подписът на Георги Илиев. Ще сезирам УЕФА за случая, ще си търся правата. Този човек е един мошеник, казвам го най-отговорно. Аз ако знаех, че нещата ще се развият така, знаете ли какво щях да направя? Отборът напусна хотела в Анталия към полунощ, тъй като полетът им беше в 4 часа сутринта. Ако знаех, че няма да ми платят, нямаше да ги пуснат от хотела, за да берат срам и да се червят. След като се прибраха в България Георги Илиев се скри, не искаше да говорим", каза още Евгени Маринов. На въпрос, може ли ЦСКА да претендира за нещо, някакъв вид неустойка или некоректно действие от страна на фирмата организатор, агентът отговори: "Лично Георги Илиев в последните дни на лагера ми благодари и каза, че са доволни."/БЛИЦ

Ето подписаната от Георги Илиев-Майкъла запис на заповед:
kala.jpg