Играта на “Левски” не върви поради няколко причини – Дарко Тасевски и Гара Дембеле са в ужасно слаба форма, а Жоазиньо вече е в Русия. Именно тримата бяха в основата на есенните успехи, когато “сините” се представиха на висота в Лига Европа. И ако не беше злощастният автогол на Иво Иванов срещу Лил, тимът щеше напълно заслужено да прескочи групите.
 
Двама футболисти правят разликата в тима днес – младият вратар Пламен Илиев и Владимир Гаджев. Талантливият полузащитник носи съотборниците си през пролетния полусезон, показвайки ни не само отлични спортно-технически качества, но и характер.
Гаджев притежава прилична техника, страхотен удар, прекрасен поглед върху играта и прецизен пас. Покрива широк периметър в средата на терена, като върши отлична работа както в дефанзивен, така и в офанзивен план. Само на 23 години е и бъдещето е пред него. Няма да е никак изненадващо, ако все по-често го виждаме в националния отбор.  Най-важното е, че той е професионалист, който стои далеч от купоните, чашката и силиконовите бюстове.
 
Ако в “Левски” разполагаха с още няколко гаджевци, ситуацията щеше бъде съвсем, съвсем различна. Отборът нямаше да е изпаднал в криза, а шансовете за титлата щяха да са съвсем реални.
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ