Нападателят на ЦСКА Али Соу бе избран за футболист №1 на месец ноември. Той изпревари с един глас тарана на Етър Преслав Боруков. Гамбиецът получи наградата и след това обяви, че бъдещето му ще стане ясно след последния мач срещу Левски, който е в петък.  

“Щаслив съм от наградата. Благодаря на моите съотборници. След мача с Левски ще говорим за моето бъдеще. Чувствам се щастлив. Това е важен мач и искам да съм концентриран. Искам да съм съсредоточен и да давам повече от себе си”, каза гамбиецът по повод проваления му трансфер във Франция.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

“Акрапович обръща внимание на всички. Треньорът е много важен, всички сме щастливи с него. Вярвах в качествата на Акрапович още докато бе в Локомотив (Пловдив). Мотивацията за мача с Левски е висока, това е дерби. Мачът е много важен за ЦСКА. Това, че нашият съперник има проблеми, не ни интересува. Няма да сме с ниска мотивация, защото трябва да спечелим на всяка цена.

Това, че Левски има само 15 точки, не ни интересува. Искаме да продължим серията си от победи. Всеки гол е по-специален - носи емоцията, чувствата. Гол срещу Левски ще донесе по-специална емоция. Но всеки гол ми носи емоция", каза още Соу.

"Имаме много добър треньор. С него можем да спечелим първенството. Бих останал тук да спечелим титлата”, завърши гамбиецът.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството