Бившата звезда на "Левски" Седрик Бардон коментира възможностите да бъде част от треньорския екип на „Герена“, ако Георги Иванов оглави спортно-техническата власт в клуба.

„На този етап никой от „Герена“ не ми се е обаждал. Говорих с няколко българи, но засега няма нищо конкретно. Говорих с журналисти, а и с един мой приятел, който ми каза, че няма нищо конкретно“, каза пред "Гонг" бившият халф на „сините“.

„Ако се отвори такава оферта, ще я приема. Винаги съм казвал, че много ще ми хареса един ден да стана треньор на "Левски". Вече ви казах, че на този етап няма нищо“, продължи Бардон.

„Бях треньор на един отбор, който беше в шеста дивизия, но това е аматьорски тим, а аматьорският футбол не е за мен. Това е причината да се откажа. На този етап имам един документ за треньор, но не е достатъчен за нивото на "Левски". Това обаче не е истинският проблем. Ако има нещо, ще се разберем как да го направим“, добави французинът.

„Предполагам, че знаете, аз съм в добри отношения с Гонзо и няма да имам никакъв проблем да работя с него. Още един път ще повторя, че на този етап не съм имал нито един разговор с човек от "Левски", каза Бардон.

„Познавам французите, които играят в "Левски". В отбора като цяло има доста качество. Ако получа предложение, това ще е супер жест и уважение към мен. Ще се радвам, ако някой ден ми се обадят и поискат да тренирам "Левски". Иначе поддържам контакт с бивши съотборници. Често се чувам с Дарко и други, но от „Герена“ не са ме търсили. Ще е голямо удоволствие да работя в "Левски", може да постигнем големи работи“, завърши Седрик Бардон.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg