Oрганизираните запалянковци на "Левски" от Националния клуб на привържениците (НКП) приемат отлично идеята за връщането на любимеца си Георги Иванов-Гонзо в клуба. Запалянковците обаче се заканиха на Тодор Батков, че това е последният му шанс. Ако и с Гонзо се провали, не го чакало нищо добро. А и освен това "синя" България вече не харесвала боса и не го искала повече. Това заявиха Председателят на НКП Владимир Владимиров-Гугутката и говорителят на сдружението Димитър Байлов, които дадоха пресконференция на "Герена" заради случващото се в клуба. Те говориха за проведената среща с Батков снощи.

Гугутката и Байлов разкриха, че категорично са заявили искането си пред боса - да даде пълната власт на Гонзо.

"Снощи разговраряхме с Батков. Разбрахме се, че ако Георги Иванов дойде в "Левски", ще получи цялата спортно-техническа власт. В противен случай ще предприемем други мерки. Г-н Батков действа под емоции, дано този път не е така. Имаме обещанието му, въпреки че той често не спазва своите обещания. И ние понякога действаме под емоции. Нямаше да даваме тази пресконференция, ако ръководството си вършеше работата. Сега трябваше да се занимаваме с хореография, продажба на билети, организация за дерби, а то пак циркове", каза Владимиров.

levski_fenovete.jpg

"Съобразно събитията от последните три дни, искам да кажа следното. За пореден път се доказа, че в "Левски" не се работи правилно. За пореден път интригите и управленческата немощ доведоха до този скандал. И сега не е ясно дали Христо Йовов е уволнен или е подал оставка. Г-н Батков пак не е обяснил какво точно се случва. Това е спор между президента на "Левски" и спортния директор на тима. Би било редно те да се разберат помежду си. Защо Батков уволнява Йовов и защо Йовов си подава оставката могат да уточнят те. Два часа снощи си говорихме с Батков едно нещо. Ясно казахме на Батков, че "синя" България не го харесва и не го приема. Казахме му, че вече не е желан, той сам да си прави сметката", заяви Димитър Байлов.

"Искаме от него пълна прозрачност в клуба. Човекът, който ще дойде, трябва да има цялата власт, за да след това сам си носи отговорността. Когато ръководството на НКП не е запознато със случващото се, не можем да информираме останалите фенове какво се случва. Питахме снощи Батков какви са вариантите и кой ще вземе в "Левски". Той ни предложи Гонзо и ние го подкрепяме. Няма левскар на тази земя, който да не подкрепи Гонзо. Искам обаче да му се даде пълната власт. Подкрепяме "Левски", обичаме "Левски". Това е нашият отбор. Няма значение кой ще е треньор или директор, това нас няма да ни откаже. Искаме пределна яснота в работата и край на цирковете, защото вече се прекалява с тях. В противен случай ръководните фактори ще усетят мощта на феновете на "Левски". Защото всяка една трагикомедия има своя край", добави Байлов.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg