"Левски" тренира в минорно настроение тази сутрин, което бе нормално предвид сътресенията от вчера в клуба. Спортният директор Христо Йовов със сълзи на очи обяви, че при сегашната ситуация няма как да продължи да работи, а Тодор Батков първо го уволнил, но след часове заявил в телефонен разговор с Антони Здравков, че Бижутера остава. Сухия пък е с оставка в джоба и още не е ясно дали ще остане за дербито с ЦСКА, което чука на вратата. Сблъсъкът с "червените" е в събота от 16:15 часа на "Васил Левски", а преди него специалистът има тежката задача сам да се оправя с отбора.

Тази сутрин Здравков сам води тренировката, след като помощниците му Мариан Христов и Елин Топузаков не се появиха на "Герена". Шампионът на Германия с Кайзерслаутерн беше отпратен от Батков, като на "Георги Аспарухов" и тази сутрин изразяваха недоумението си какво Христов е сгрешил, че да бъде отстраняван.

"Явно не е успявал да разгрява добре футболистите преди мачовете", подмятаха на "Герена".

Възможно е следобед в щаба на Здравков да се завърне Елин Топузаков, но това не е сигурно. Дългогодишният капитан на "Левски" от вчера е плътно до съпругата си Весела, която трябва да роди много скоро.

Второто за деня занимание на "сините" е насрочено за 15:30 часа. Любопитно е дали на него ще се появи и Христо Йовов, който също липсваше тази сутрин на "Герена". Тодор Батков пък още е в Барселона и с нетърпение се очаква да се прибере утре в България и да спази обещанието си - да обяви какво ще се случва в "Левски".

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg