Тодор Батков скочи на Станимир Стоилов, обвинявайки го, че е дал мача на Лудогорец. Воденият от Мъри "Ботев" (Пловдив) отстъпи с 0:2 на разградчани преди дни и по този начин тимът на Кирил Домусчиев остана в играта за титлата и всичко окончателно ще се решава утре, когато действащите шампиони се надяват на помощ от Славия.

"Онзи ден гледахме най-добрия мач за последните 10 години на "Лудогорец Арена". Той беше между най-добрите отбори, които играят най-правилен футбол, свиреше го най-добрият съдия и даде най-безспорните дузпи. Това беше най-недаденият мач. Това е, това е всеки мач, но така е по-сладко", изригна Батков.

Босът добави, че Димитър Димитров-Херо отново се разминава с "Левски", тъй като Николай Митов остава начело на отбора.

"Разбрахме се с Николай Митов. Стиснали сме си ръцете. Уважения към Димитър Димитров-Херо, но аз и след мача с Лудогорец казах, че новият-стар треньор ще бъде Николай Митов. Всичко е оформено, кога ще подпишем - в понеделник, вторник или на първата тренировка на отбора няма значение. Спокойно, всичко ще е наред, има си човекът и мениджър. Това е - Митов ще води "Левски", обяви Батков.

"Работим по селекцията. На този етап нямаме сигурно попълнение. Водим разговори с доста футболисти, за 3-4 позиции", каза адвокатът.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ