Тодор Батков нападна изключително остро футболистите на "Левски", които не спират да записват издънка след издънка.

"Няма да хрантутя тези негодници! Получават космически заплати, а нищо не играят. Не обичат "Левски", а обичат само парите", афектирано коментира Батков.

Адвокатът посети "Герена" за срещата на ръководството, на която заедно с Наско Сираков, Иво Тонев, Славиша Йоканович и Христо Йовов бистриха бъдещето на отбора, който е с актив от едва 4 точки след първите 4 кръга в новото първенство.

Батков каза, че решенията ще обяви Сираков, като това най-вероятно ще се случи в сряда. Ще има още освободени футболисти и най-после се очаква към тима да се присъединят така желаните от Йоканович попълнения, които да вдигнат класата на отбора.

"Каквото имаме да съобщим, ще го съобщим. Това ще го направи спортният директор Наско Сираков. Според мен срещата днес беше ползотворна. Очевидно не може да продължаваме по този начин. Взехме сериозни решения. Ще има нови попълнения до дни. По принцип ще взимаме само свободни агенти, но има един футболист, за който ще платим. Вдруги ден ще видите дали ще има освободени футболисти. Благодаря на феновете за подкрепата вчера. Хората са прави да негодуват", добави Батков.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ