Собственикът на "Левски" Тодор Батков бе тази вечер на "Герена" за среща с Георги Иванов-Гонзо и Ясен Петров.

"С Георги Иванов и Ясен говорихме за състоянието на тима и нагласата за мача със Спортинг и най-вече за селекцията, подготовката, приятелските мачове, продаването на футболисти, привличането на нови. При всяко положение ще има 4-5 нови играчи. Още няма никой сигурен. Ще се постараем да ги обявим преди заминаването за първия лагер в Северна Гърция. Там ще бъдем на лагер, а след това в Кипър. Вече всичко е уточнено", заяви Батков.

Босът потвърди, че със сериозен шанс да оглави ДЮШ на "Левски" е специалист от Аякс. Става въпрос за 53-годишния Хендрик Вилем де Регт, който е на работа в холандския гранд от 1994-а.

"Треньорът от Аякс пристига утре за финални разговори. Твърдо съм решил да привлечем чужденец за шеф на ДЮШ. Аякс има най-добрата школа от 20-30 години насам", заяви Батков.
 
Адвокатът добави, че към момента няма оферти за Гара Дембеле и Жоазиньо. "Много отбори ги наблюдават, но няма нищо конкретно. Надяваме се да има оферти и тогава ще преценяваме. Всички чакат последния мач. Убеден съм, че ще се представим добре срещу Спортинг, ще спечелим и точки за коефициента", каза Батков.

"Теренът ни ще бъде почистен. Отоплението работи вече трети ден. Призовавам всички левскари да дойдат на стадиона в четвъртък. В Гент времето беше ужасно, но имаше поне 15 хиляди зрители, от които нашите фенове бяха към 2000", каза още Тодор Батков. /БЛИЦ