Искрен смях предизвика в Тодор Батков и в Александър Сталийски "новината", че шефът на културизма купува "Левски". Двамата се чуха по телефона и се повеселиха. Но всяко зло за добро: роди се интересна идея.

"Сашо Сталийски е много добър мой приятел и трето поколение левскар. За съжаление неговият баща, мой колега адвокат и също чистокръвен левскар - Александър Сталийски, като министър на отбраната отговаряше и за ЦСКА", заяви Батков пред "Стандарт".

"Сашо ми се обади по телефона и ми каза, че в някакъв вестник пишело как купува "Левски". Посмяхме се заедно. Но пък решихме, че може да създадем клуб по културизъм към футболния отбор. Имаме страхотна база, нека я използваме. Ако някои от играчите ни имат нужда, тъкмо ще се включат в клуба по културизъм", продължи собственикът на "Левски".

"И Сашо, и невръстният му син имат ВИП карти за ложата. Разбрахме се на някой от следващите мачове да обсъдим сериозно идеята за клуба по културизъм", добави адвокатът.

Без да бъде напускан от доброто настроение, Батков отбеляза, че фалшивата информация очевидно е пусната с цел да се вреди. "Когато "Левски" тръгне малко, се започва: "Връщат Мъри, гонят Гонзо, идва Наско." Плочата е една и съща", каза Батков.

"Истината е, че отборът продължава по програма", завърши босът на "Левски". /БЛИЦ