Президентът на "Левски" Тодор Батков се изказа остро по адрес на футболистите на тима, които го ядосаха с двете поредни загуби - с по 0:1 от Миньор (Перник) и Литекс. Адвокатът днес беше на "Герена" и изгледа на живо загубата на юношите (родени 1996 година) с 1:2 от вечния враг ЦСКА.

"Не вярвам футболистите да са паднали нарочно от Миньор. Мислих си за тези неща след мача, защото не реагираха по никакъв начин на отменения гол. Не искам да мисля, че на "Герена" има такива хора. Факт е обаче, че не виждам необходимия хъс", коментира с разочарование адвокатът.

"Сега гледах юношите, които протестираха спрямо съдията, дори се сбиха, въпреки че не одобрявам това нещо. Те играят с хъс. Мъжкият отбор е прекалено академичен, носят скъпите дрешки, качват се на бързите си коли и веднага си тръгват от стадиона след мач или тренировка. Отиват на топло при приятелките или любовниците си", продължи Батков.

"Мачът с Лудогорец е като поправителен изпит и за двата отбора. След натрупаните загуби, надявам се да победим и да запазим шансове. Трябва да се играе по-нахъсано. Видяхте, че в ЦСКА най-добрият е Николай Дюлгеров, който отнема по 20 топки. Между другото, ако не знаете, той е наш юноша", каза още Батков.

Важният мач на "сините" с Лудогорец е утре от 19:30 часа на "Герена". Тимът от Разград влезе в лоша серия и записа 3 поредни загуби, като сдаде лидерството на ЦСКА.