На луд скандал станаха свидетели част от присъстващите в официалната ложа на стадион “Локомотив”. “Железничарите” биха “Левски” с 1:0 в мач от 25-ия кръг на “А” група. Втората поредна издънка на “сините” предизвика гнева на Тодор Батков. Адвокатът е вдигнал луд скандал на спортния директор на “Левски” Христо Йовов, съобщиха втрещени очевидци пред БЛИЦ.
“Какво правите, бе? Как може, бе? Подигравате ли се с мене?”, крещял ядосаният Батков.

“Ако така играят срещу ЦСКА, най-добре да ги разпусна и да играем с юношите. Очевидно бардакът не може да продължава по този начин. Утре и вдрудиген имаме дербита, дано децата да се справят. Да си опичат ума за мача с ЦСКА, ще става каквото не е ставало“, лаконичен бе Тодор Батков пред журналистите.

Постът на Йово се клати застрашително. Само преди ден между него и боса прехвърчаха първите искри.
Назначението на Иван Колев в детско-юношеската школа на "Левски" предизвика напрежение в клуба. Оказа се, че спортният директор на "сините" Христо Йовов не знае за идването на бившия наставник на младежкия национален отбор. Бижутера каза, че е научил от медиите за назначението на Иван Колев, от което става ясно, че то е взето еднолично от Батков.

"Нямам представа за какво точно става дума. Научих за тази промяна в школата от медиите. Излишно е да коментирам", лаконичен беше Бижутера.


СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg