Тодор Батков изрази мнение, че едва ли ще успее да си върне милионите, вложени заедно с Кирил Домусчиев във "Футбол Про Медия" ООД. Оглавяваната от двамата фирма взе за следващите 3 години правата върху мачовете от родния шампионат, както и срещите от турнира за Купата на България. Двубоите от "А" група ще се излъчват по ТВ7 и News7. Както вече стана ясно, "Футбол Про Медия" ООД представи гаранция от 15 милиона лева за притежаването на телевизионните права.

"Това, което изглеждаше невъзможно през ноември, вече е факт. Настоящият договор беше подписан след заседание на всички клубове и моделът бе одобрен единодушно. Рискувахме с г-н Домусчиев едни пари в името на това продуктът, който нашите футболисти създават, да бъдат достъпен за хората безплатно", коментира на пресконференцията Батков.

"Още не сме си върнали инвестицията, няма и да ги върнем тези пари. Адмирирам решението на ТВ7 да предава всички мачове. Нашето първенство по рейтинг бие скъпоплатените английско и испанско", добави адвокатът.