Босът на “Левски” Тодор Батков е имал продължителен разговор по телефона с Георги Иванов, научи БЛИЦ. Двамата са говорили преди срещата на “синия” бос с феновете, проведена късно снощи.
 
Адвокатът директно е приканил Гонзо да се завърне на “Герена”, обещавайки му отново поста спортен директор. Имиджът на Гонзо като треньор и ръководител се срина при предишния му престой на стадион “Георги Аспарухов”,  но в Черно море той буквално направи чудеса. Именно заради силното му представяне в морската ни столица, а и заради тоталната безизходица, в която изпадна отборът, Батков е потърсил Георги Иванов. Разговорът им по телефона е продължил доста дълго, а не е изключено двамата да са се срещнали днес сутринта на четири очи.
 
Съществуват няколко варианта за треньор на “Левски”. Според “Гонг” от “Герена” ще поканят бившия халф на тима – французина Седрик Бардон, като по този начин “сините” ще се опитат да копират случващото се в Милан. Там оставиха отбора в ръцете на холандеца Кларънс Зеедорф, който няма треньорски опит, но идеята е да работи в перспектива.
 
Има обаче и други варианти. Единият е друг чужденец да поеме тежкия жезъл. Говори се, че съществува вероятност Гонзо да бъде и треньор, и спортен директор, твърдят наши източници. Т.е. – да се използва английския модел, където мениджърите имат цялата футболна власт.

Article.jpg