Легендарният нападател на "Левски" Михаил Вълчев определи случващото се на „Герена" като „цирк". „Ужасен цирк! Като гледам какво се случва, се хващам за главата. В най-големия български клуб да стават такива неща", недоумяваше Вълчев пред „Меридиан Мач".

„По принцип Батков винаги се е месил на директори и треньори, но при Христо Йовов - повече от всякога. Нормално е на Ицо да му омръзне и да стигне до това решение. Донякъде разбирам и Батков, защото постоянно се правят грешки при нас. Другите отбори вземат по едно-две имена, които веднага пасват, а при нас - правим селекция и все нищо. Но ситуацията е страшна. Видях информации за планирана смяна с Емил Велев и Даниел Боримиров. Уважавам ги много, но рокада точно преди мача с ЦСКА няма да е добро решение", каза още Вълчев.

„Не мога да разбера какво се случва. Защо се махат директор и помощник-треньор едновременно. Сигурно са мислили, че се работи подмолно Мариан Христов да се прави треньор ли, какво ли... Странно е всичко. Батков обаче може пак да си смени мнението и да назначи нов директор и треньор до дербито", подчерта още „синята" легенда.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ

Article.jpg