Тодор Батков разкри, че преди минути се е свързал с шефа на Лудогорец Кирил Домусчиев относно преговорите за Гари Родригес. Както стана ясно по-рано, крилото няма да премине в Лудогорец след натиск на феновете към Батков.

"Преди малко звъннах на Киро и му казах, че спираме преговорите. Уважавам много Домусчиев и му казах, че няма как да стане тази сделка", каза Батков след срещата с част от феновете, които се представиха за представители на всички "сини" сърца в България.

"Интересът към Гари Родригес е много голям. Той се увеличи още повече след изявите му за националния отбор на Кабо Верде в приятелския мач срещу Каталуня. Към момента има две конктретни опции. Една агенция иска да откупи правата му. Втората е миналогодишният шампион Лудогорец. Феновете изразиха категорична позиция, че цялата левскарска обшщност се обявява против трансфера му в прекия ни конкурент за титлата. Чак до ултиматум не сме стигнали, но на фона на доброто разбирателство, което имаме от известно време насам, не мога като президент да не се съобразя с мнението им", сподели още Батков.