Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се извини на феновете след загубата в евробаража от ЦСКА 1948 с 0:2. Част от привържениците на домакините нахлуха на терена няколко минути преди края на мача, недоволни от бездушната игра на своите. Двубоят беше прекратен за кратко, а след подновяването му за тима на Белчев вече нямаше време за сътворяване на чудото и ЦСКА остава извън евротурнирите. 

"Разочарованието е голямо. Първо искам да се извиня на "червените" фенове за това, че не можахме да се класираме за Европа. Съжалявам. Не искам да коментирам другото", започна Белчев.

"Феновете са прави да негодуват и недоволстват. Това, което показваме, не е нормално. Още веднъж искам да се извиня", продължи спецът.

"Въпреки че през първата част владеехме инициативата, нямахме чисти голови положения. Противникът разгадаваше нашите действия. Очаквахме по този начин да играят. Организацията в защита не бе на нужното ниво. Нека изчакаме до утре”, добави временният наставник на "армейците". 

Както вече стана ясно, ЦСКА се очаква да назначи нов треньор и загубата от ЦСКА 1948 тази вечер най-вероятно е била последната среща за Стамен Белчев начело на тима.