Димитър Бербатов продължава да критикува ръководството на БФС. Този път той нададе вой заради решението за включването на бившия съдия и настоящ депутат Стефан Апостолов като съдийски наблюдател на двубой от Втора лига, а след това и на дербито на кръга в елита Левски - Ботев (Пловдив) (2:0). Причината е, че Апостолов не е включен в списъка със съдийски наблюдатели на Българския футболен съюз, но въпреки това получава назначения.

Публикацията на Бербатов в социалните мрежи:

"Без да бъде включен в листите на съдийските наблюдатели в началото на сезон 2021/2022, бившият съдия Стефан Апостолов изведнъж се появи като съдийски наблюдател на мач от Втора лига и веднага след това го виждаме и като такъв на вчерашната среща между Левски и Ботев Пловдив в Efbet Лига. 

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Така Борислав Михайлов явно връща жеста към бащата на Стефан Апостолов – Апостол Апостолов (все още кмет на Симитли), за активната му работа в полза на Михайлов във връзка с извънредния конгрес на БФС преди по-малко от два месеца. 

Апостолов-младши дори бе включен в новия Изпълнителен комитет на Михайлов, но отпадна след гласуването на клубовете – явно паметта им от изявите на младия Апостолов като депутат, демонстирал невероятни умения, четейки речи от парламентарната трибуна, не е къса и набързо бе зачеркнат от делегатите. 

Стефан Апостолов изтрепа рибата на изборите

Чудейки се как да поправи „грешката“, за да се отблагодари на Апостолови, самообявилият се за победител на изборите на последния конгрес на БФС Михайлов, подхвърли на Апостолови кокалче с надеждата да се отърве от ангажимента си към тях. Дано всъщност е така, защото иначе нищо чудно в скоро време да видим Стефан Апостолов като председател на съдийската комисия или съдийски наблюдател на УЕФА. 

Верен на принципите си, Борислав Михайлов безсрамно демонстрира типичен пример за поредната зависимост. Този път президентът на БФС бе овладян и подчинен от Апостолови от Симитли. Как иначе да си обясним погазването на Устава и наредбите на БФС в тяхна полза?".

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

 

Без да бъде включен в листите на съдийските наблюдатели в началото на сезон 2021/2022, бившият съдия Стефан Апостолов...

Публикувахте от Р-Еволюцията е тук в Неделя, 5 декември 2021 г.