Президентът на Славия Венцеслав Стефанов за пореден път атакува кандидатът за шеф на БФС Димитър Бербатов. Босът на "белите" говори пред медиите след нулевото равенство на отбора му с Ботев (Пловдив). 

"Това е футболът. Те имаха шансове, ние също имахме, но не се получи. Надявам се в следващите мачове да бъдем много по-добри. Ако трансферираме някого, на негово място ще търсим футболист. Сигурно ще има едно-две нови имена, но ние имаме много добри юноши. Надявам се някои от тях да изгреят на небосклона през следващия полусезон. Има реален интерес към Светослав Вуцов. В България кой, ЦСКА?", коментира Стефанов. 

Венци изригна пред БЛИЦ: Сделка няма да има и за 5 милиона лева!

"Защо да има конгрес през март? Решението на съда е, че изминалият конгрес е редовен и е за четири години. Ние само конгресчета ли ще правим? Това да не е училище за малоумници? Дайте да видим Бербатов колко пари е дал за футбол, колко пари е дал за фондацията си? Какво само бае - конгрес, та конгрес", продължи босът на Славия.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн казино игри от efbet

"Има недостатъци в управлението на БФС - всички бъркаме, но нека си кажем в прав текст: "Вие какво предлагате?". Каква програма предлагат? Българският футбол ще се оправи, когато се оправи държавата. Ние искаме с трици маймуни да ловим. Дайте да си говорим нещата с истинските имена. На едния една касиерка му открадна 4 милиона - той ще управлява футбола (б.р. - Мартин Петров). Бербатов пък се изказва, че не можел да управлява българския футбол. Той не идва да оправи футбола, а да управлява. Ми, да си управлява Бентлито, да управлява жена си", отсече Венци Стефанов.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022

Кадри "Спортал":