Националният фенклуб на Берое организира шествие до стадиона за утрешния мач на тима от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Съперник е израелският Апоел (Тел Авив), а двубоят е от 19:30 часа на стадион „Берое", като ще бъде предаван директно по НЮЗ7.

Феновете се събират в 16:30 часа в подлеза на регионалната библиотека „Захари Княжески". Тръгването е в 17,15 часа. Привържениците ще се движат по маршрута бул. „Руски", ул. „Генерал Столетов", ул. „Иван Шишман", ул. „Августа Траяна", ул. „Света Троица" до стадиона.

По време на шествието ще бъдат поднесени венци пред паметника на Васил Левски, по повод 176 години от рождението на Апостола на свободата. С цел улесняване пропусквателния режим и за да не се образуват големи опашки на 3-те входа, феновете от агитката на "Берое", участващи в това шествие ще влизат през входа за инвалиди, където ще бъде извършена тяхната щателна проверка с дрегер, металодетектор и детектор за експлозиви. От Националния фенклуб призоваха всички участници в шествието да носят максимално малко багаж със себе си, за да улеснят бързото и безпроблемно влизане на стадиона.