Треньорът на Бешикташ Бернд Шустер обяви групата от играчи за утрешния мач с ЦСКА. В листата на германеца попаднаха 19 футболисти, като сред тях са и двете големи звезди Гути и Рикардо Куарешма.
 
Португалският национал бе контузен от десетина дни, след като получи травма при равенството 2:2 с Коняспор в мач от турското първенство. Куарешма дори не тренира с отбора оттогава и дори се очакваше да не играе срещу “армейците”. Той пропусна и днешното занимание на тима.
 
От състава на Бешикташ заради контузии отпаднаха Рюстю Речбер, Бобо, Екрем Даг, Онур Байрамоглу, Нихат Кахвечъ, Томаш Сивок и Матео Ферари. Сивок и Ферари тренираха на облекчен режим през последните дни, докато останалите въобще не участваха в заниманията на тима.
 
Бешикташ заминава за София в 16:00 часа с полет на турските авиолинии. В 19:00 часа Бернд Шустер ще даде пресконференция на стадион “Васил Левски”, а половин час по-късно е официалната тренировка на “черните орли” на националния стадион./БЛИЦ
 
Групата на Бешикташ: Хакан Арикан, Ченк Гьонен, Роберто Хилберт, Мерт Нобре, Родриго Табата, Ибрахим Юзюлмез, Умут Кая, Ерсан Гюлюм, Филип Холошко, Фабиан Ерстн, Мехмет Аурелио, Исмаил Кьойбашъ, Али Кучик, Неджип Уйсал, Томаш Запоточни, Ернан Гювен, Гути, Рикардо Куарешма, Ибрахим Тораман