Българският футболен съюз (БФС) ще дадe отговори по най-наболелите въпроси, свързани с ЦСКА, през тази седмица. Това разкри изпълнителният директор на централата Борислав Попов, който обяви, че до края на седмицата ще бъде свикана пресконференция.

"На въпросите, свързани с картотеките на клуба и всичко друго, планираме да дадем отговори в сряда или четвъртък. Тогава ще направим пресконференция, като точната дата ще я решим във вторник. Почти сигурно на срещата с медиите ще присъствам аз, за други колеги не мога да кажа със сигурност", заяви Попов пред „Тема Спорт”.

Така се очаква БФС най-после да разясни казуса с картотеките на ЦСКА. „Армейците“ опитаха да регистрират играчите си през новото дружество ФК ЦСКА, но това им бе забранено от футболния съюз. По този повод фенове на армейците скандират обиди към централата на всеки мач и призовават ръководството към оставка.

Не е изключено БФС да се откаже от среща с медиите и да сведе информацията за армейците до прессъобщение на официалния си сайт. Все пак нагласите поне засега са да се проведе пресконференция, но тепърва ще се уточнява от колко часа, в кой ден и къде.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА