Треньорът на ЦСКА Христо Янев бе видимо доволен от успеха на тима над Велбъжд (Кюстендил) с 6:0. „Червените” бяха пълен господар на терена и заслужено стигнаха до категоричния успех. Младият специалист отказа да коментира възможността ЦСКА да приключи участието си във „В” група, за която БЛИЦ първи писа, както и делото за несъстоятелност на клуба.

„Нашата работа е да работим на терена. Има хора, които дават най-доброто от себе си не само ЦСКА да съществува, а и да бъде отборът, който трябва да е. ЦСКА е фактор в българския футбол и трябва да съществува в най-горното ниво”, каза Янев.

„Искаме нещата да се получават и да виждаме това, което видяхме днес на терена. Начинът, по който подходиха футболистите ми достави удоловствие, а и на зрителите на стадиона“, коментира още треньорът на ЦСКА.

„Имаме петима контузени. Всички млади момчета, които се появиха в игра, показват неща, които ни дават увуреност за работата, която вършим и че възприемат информацията, които им даваме и искат да се развиват“, добави още Янев.

„Днес желанието и старанието на всеки един беше похвално. Благодарим на феновете за подкрепата. Искаме колкото се може повече и повече феновете да идват на стадиона и да ни подкрепят“.

„От много години не съм виждал такава подкрепа. Благодаря за това нещо, то дава стимул за развитие, дава на младите самочувствие за работа и им показва какво е ЦСКА. Даваме най-доброто от себе си“, завърши Янев.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА