Ботев (Пловдив) стартира процедура по записване на феновете, желаещи да посетят гостуването на тима на гръцкия Панатинайкос в Атина, съобщиха от клуба. Срещата от втория квалификационен кръг на Лига Европа е на 25 юли (четвъртък) от 21:00 часа, като пропуските за двубоя за привържениците на "жълто-черните" ще са на цена от 15 евро. 

"Жълто-черните" уточняват, че желаещите да посетят срещата ще трябва да предоставят на клуба три имена и копие от лична карта или паспорт, за да заявят мястото си на трибуните. Билетите за стадиона са поименни спрямо последните промени в закона за посещение на спортни мероприятия в Гърция. 

Крайният срок за записване е вторник в 18:00 часа. Билетите ще бъдат предоставени на привържениците в деня на мача. 

По-рано днес "канарчетата" научиха потенциалния си съперник за третия квалификационен кръг на Лига Европа, ако преди това се справят с "детелините". Това ще бъде някой измежду четирикратния европейски шампион Аякс или Войводина.

При отпадане от турнира Лига Европа от Панатинайкос, Ботев (Пловдив) ще срещне победителя от двойката Зрински (БиХ) – Браво (Слвн) в третия кръг на Лигата на конференциите.