Бившият футболист на ЦСКА Георги Илиев - Майкъла изрази мнение, че "червените" отново няма да са шампиони и, че за поредна година ще завършат втори. Това той направи при гостуването му в студиото на Sportal.bg, където сподели и очакванията за предстоящото първенство, както и актуални новини около 31-кратните шампиони на България.

"Дузпата не се бие, тя се вкарва. Те отиват със страх. Толкова мачове сме подарявали на Лудогорец, ние сами сме си виновни. Трябваше с 2:0 да водим първото полувреме. Второто явно паднахме физически и не стояхме добре. Повечето нямат самочувствие, не знаят в какъв клуб играят. Най-доброто са българчетата към момента. Започнахме с осем чужденци вчера и трима българи, което е добре.

Контролите нека не ги броим. Ако бяхме били сега Лудогорец, щяхме да имаме самочувствие. Сега най-важният мач и отново загуба. Мачовете с Враца, с другите, можем да ги вземем. Важните с Лудогорец, с Левски не можем. Ще бием сега 3-4 мача и готово. Пак ще сме на второ място и ще се борим за Купата. Има шанс, ако ни дадат шампионската купа и да се снимаме. Това е шансът.

Мишо Александров е много добро момче, професионалист, защо не го обявят като спортен директор? Всеки един от тримата нови директори трябва да отговарят, добри момчета са, имат потенциал за развитие, но трябва да носят отговорност за нещо директно.

Стилът на Стипич е хубав, дано продължи така, но е важно да има победи. Той не е виновен, той не играе вътре, но ако направим сега един хикс със слабите отбори, какво правим? Той не може да вкара дузпата, може би не избра правилния човек. В ЦСКА имаме пробване, няма един, който да излезе и да каже “Аз мога да я вкарам”. Ако бяхме вкарали дузпата, щяхме да бием.

В Лудогорец още не са се наместили, но след няколко мача ще са готови. Един отбор се прави от вратар и защита. Имат добър треньор, ще ги намести.

Екипът е добър, има разрешение за строеж. Избирането на строителя е много важно нещо. Архитектът е добър, проектът е добър, спокойно може да започне да се строи. Около 90 милиона лева, държавата ще даде 50 милиона, както даде на Ботев. Така си мисля. Нормално е държавата да участва с 50 на 50.

Приоритет е стадиона, на второ място е отбора, но не и за първото място. Няма шанс ЦСКА да стане шампион. Ако може да се направи едно първенство само с Левски да си играем, ще е перфектно.

В Левски треньорът е сериозно момче, направиха добри трансфери. Според мен Локо (Сф) може би излезе да се доказва, не знам, не съм гледал мача. Тепърва ще правят отбор те. Сгрешиха тактиката. Трябваше да играят за 0:0, а не да се надиграват с Левски.

Ние ставаме донор на Лудогорец. ЦСКА и Левски нямат самочувствие да се изправят срещу Лудогорец. Парите не ти пречат да вкараш гол. Лудогорец ще е шампион, ЦСКА ще е втори, Ботев ще се бори с Левски за трето и четвърто място", каза Майкъла.