Мишел Платини поднесе извиненията си на двама от новите си съотборници в Динамо (Букурещ). Вече бившият нападател на ЦСКА се сприятели с Лауренциу Рус и Драгош Григоре, които натупа сериозно с ритници и юмруци по време на контролата между двата тима, загубена с 1:2 от "червените". Само дни след екшъна съдбата събра тримата в румънския гранд. Платини първоначално се кри от новите си съотборници, но вече всичко е наред.
18.jpg
"Не му се сърдим. Това беше само един мач. Той ни се извини, прощаваме му", казаха Рус и Григоре, които си стиснаха ръцете с Платини.

Бразилецът от своя страна им отвърна: "Приятели завинаги".

"Наистина съжалявам за случилото се. Но аз не мога да приемам, че губя. Най-нормалното нещо, когато човек сгреши, е да поиска извинение. Аз горя в играта, давам всичко от себе си за победата на моя отбор", сподели Платини. 

"В онзи момент страшно се ядосах и си изпуснах нервите, но занапред обещавам да се контролирам. Вече говорих с Драгош и Лауренциу. Стиснахме си ръцете и между нас няма омраза. Сега сме приятели", добави бразилецът.

"Платини ще се реваншира с много голове за Динамо", заяви приближеният до Динамо (Букурещ) мениджър Джовани Бекали, който осъществи трансфера на Платини при "кучетата".