Голяма част от звездите на „Левски” ще подновят договорите си с клуба и така ще бъде изпълнено едно от важните искания на треньора Стойчо Стоев към ръководството. Най-ключовите "сини" играчи казаха "да" за нови договори. Големият удар на „Левски” дойде вчера след среща между Георги Иванов и Аймен Белаид. Защитникът принципно бе решил да си тръгва и имаше съгласието на ръководството. Вариант пред него бе шотландският Хартс, който го искаше. В крайна сметка обаче битката за титлата е убедила Белаид да остане и той ще поднови договора си при подобрени параметри поне до лятото, съобщава „Меридиан Мач”. Ако „Левски” успее да запази първото място, защитникът може да остане и по-дълго в клуба.

Нови договори ще подишат и част от най-талантливите юноши в клуба. Най-коментираните имена с изтичащи контракти са близнаците Борислав и Радослав Цоневи. И двамата ще получат предложения и вече са дали принципното си съгласие да останат в клуба и след лятото. Борислав в момента е контузен, но преди травмата бе сред най-стабилните играчи на "сините".

До края на сезона ще стои и въпросителната дали Мигел Бедоя ще остане на "Георги Аспарухов". При него обаче ситуацията е коренно различна. В „Левски” се чудят дали изобщо да му предложат договор, докато самият испанец е по-скоро склонен да остане на "Герена".

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016