Бившият играч на ЦСКА Ивайло Петров – Пифа сподели пред „Мач Телеграф“, че за него не е било правилно да се правят толкова много трансфери в последния момент. Той заяви, че за него назначението на Александър Томаш за треньор е било правилно и времето работи за него.

„Моето мнение е, че толкова много трансфери в последния момент не се правят. Явно от ръководството са преценили, че това е за добро. Много фенове питаха какво се случва с трансферите и вероятно това е причината да се вземат толкова играчи. Дано да греша, но за мен не беше правилно това.

Малко съм резервиран към всички тези трансфери в последния момент. Дано момчетата да покажат, че имат място в ЦСКА. Този клуб е много голям трамплин за абсолютно всеки един от тях. От тях зависи да покажат, че могат да играят за този отбор, защото в ЦСКА не се играе лесно. Тук напрежението и изискванията на феновете и ръководството са огромни. Привържениците на ЦСКА са много взискателни и с право. Този клуб винаги се бори за първото място!“, сподели бившият вратар на ЦСКА.