Атанас Борносузов е новият треньор в детско-юношеската школа на ЦСКА, научи БЛИЦ. Бившият халф ще води децата, родени 2004 г. Този отбор беше трениран доскоро от Владимир Манчев. Както е известно обаче, той беше назначен за асистент на Галин Иванов в мъжкия тим на „армейците” и ръководството на „червената” ДЮШ побърза да му намери заместник.

„Да, информацията ви е вярна. От днес (сряда) започвам работа в ЦСКА. Благодаря на ръководството за гласуваното ми доверие. Надявам се да го оправдая. Не виждам никакъв проблем в това, че преди време играх малко и в „Левски”. В никакъв случай обаче не съм левскар. В работата си не се водя от пристрастия”, обясни Борносузов пред БЛИЦ. В тима играе и неговият син Йоан, който е централен нападател и специалисти му предсказват добро бъдеще.

В кариерата си Борносузов се е подвизавал в Марица (Пд), Сокол (Коматево), Олимпик (Тетевен), Добруджа, Литекс, Нафтекс, руския Том, “Левски”, руския Терек, Ал Саламия (Кувейт), Черно море, румънския Астра (Плоещ), Бней Сахин (Израел), Славия и Локомотив (София).

В "А" група има над 150 мача и 27 гола. Носител на купата на страната през 2001 с Литекс, вицешампион през 2002 и бронзов медалист през 2003 г.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите