Ясни са титулярните 11 на българския национален отбор по футбол за битката с Финландия от Лига "Б" група 4 на Лигата на нациите (начало 19:00 часа).

Треньорът на тима ни Георги Дерменджиев е направил цели осем промени в състава, който игра в плейофа за класиране на Евро 2020 с Унгария (1:3). Единствените трима, които отново се появяват сред титулярите са Васил Божиков, Антон Недялков и Кристиян Малинов.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Мартин Луков прави абсолютен дебют с националната фланелка, като сменя Пламен Илиев. Страхил Попов и Кристиян Димитров заменят Сисиньо и Георги Терзиев, а Александър Цветков ще играе вместо Янис Карабельов в халфовата линия. Георги Йомов, Кирил Десподов, Димитър Илиев и Исмаил Иса пък ще играят вместо Галин Иванов, Тодор Неделев, Бирсент Карагерен и Божидар Краев.​

Финландците имат 3 точки и са втори в групата, след като загубиха у дома от Уелс с 0:1, а след това победиха със същия резултат Ейре като гост. България е с 1 точка от двубоите с Уелс и ирландците, като и в двама мача нашите допуснаха голове в последните минути.

Програма на нашата група в Лигата на нациите