Президентът на БФС Борислав Михайлов изненадващо се появи на Националния стадион "Васил Левски" и изгледа от ложата благотворителния мач между ветераните на България и Астън Вила в чест на Стилиян Петров. Компания му правеха вицето му Атанас Фурнаджиев и спортният министър Петър Стойчев.

Веднага след края на двубоя, състоял се пред около 10 000 зрители, Михайлов се изниза, без да влиза в съблекалните. По този начин шефът на БФС хитро финтира Христо Стоичков, който игра в срещата, партнирайки си в предни позиции с Димитър Бербатов. Нападателят на Фулъм вкара 2 гола и беше с основна заслуга за победата на България с 4:2 срещу легендите на Астън Вила.

Михайлов демонстрира самочувствие при напускането си на стадион "Васил Левски", казвайки единствено: "Несериозно звучи, несериозно, жалко!".

По този начин шефът на БФС коментира заканата на Христо Стоичков да го даде на главния прокурор Сотир Цацаров.

"Не сме се засичали. Знаете, че бях в Лондон на Изпълкома на УЕФА. Сутринта хванах самолета, за да дойда тук. Направо от аерогарата дойдох и бях на трибуните, за да уважа събитието", добави Михайлов.

Няколко минути по-късно от съблекалните на стадион "Васил Левски" излезе и Стоичков, който като разбра какво е казал "приятелят" му отсече единствено: "Такъв жален като него няма!".