Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов изненадващо се появи на благотворителния мач в чест на Стилиян Петров. Двубоят между легендите на България начело с Христо Стоичков срещу ветераните на Астън Вила се играе на Националния стадион "Васил Левски".

"Приятелят" на Камата се появи в ложите малко след започването на двубоя. При това положение двамата се разминаха, тъй като Ицо е на терена и играе, докато Михайлов е в компанията на вицето си Атанас Фурнаджиев и на спортния министър Петър Стойчев. Любопитно е и очакваме с интерес дали все пак Стоичков и Михайлов ще се сблъскат един срещу друг.

През последните дни войната им придоби небивали размери, а Камата дори се закани, че ще хване шефа на БФС и ще го пребие. Снощи треньорът на Литекс дори съобщи, че сезира главния прокурор Сотир Цацаров за измамите, които Борислав Михайлов по думите му върши.

"Ще сезирам г-н Цацаров. Няма повече да го чакам тоя (б.р. - визира Борислав Михайлов). Час по-скоро трябва всички да го видят какъв е и да се озове там, където му е мястото", изригна Стоичков след равенството на Литекс при гостуването на Черноморец - 0:0.

Михайлов смяташе да пропусне днешния благотворителен мач, тъй като беше в Лондон, където снощи гледа на живо финала на Шампионската лига Борусия (Дортмунд) - Байерн (1:2). Шефът на БФС все пак е размислил и е решил бързо да се прибере в София, като по този начин да избегне поредните остри критики по негов адрес. Както е известно, Михайлов загърби и вчерашните последни мачове от "А" група, които бяха крайно интригуващи - "Левски" направи 1:1 със Славия и подари шампионската титла на Лудогорец.

След невероятния обрат се наложи БФС бързо да решава въпроса с награждаването на новите-стари шампиони. Церемонията на стадион "Лудогорец Арена" в Разград ще е от 18:30 часа днес. Феновете ще имат свободен достъп до спортното съоръжение, където техните любимци ще получат трофея. Михайлов обаче едва ли ще се яви в Разград, като се очаква да изпрати някой измежду Борислав Попов, Антон Попов и Тервел Златев. Последният беше снощи на "Герена" и имаше готовност да награди "Левски", ако "сините" бяха станали шампиони.