ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Две от легендите на ЦСКА Стойчо Младенов и Христо Стоичков бяха гости на Събора на феновете на „червените“ в Хасково, организиран от Димитър Ангелов-Дучето. Двамата се видяха за кратко, тъй като Младенов бързаше да се върне в София за предстоящия тази вечер контролен мач с Банско. На срещата присъстваха бизнесмени, известни с любовта си към „армейците“, като Стойне Манолов и Лъчезар Николов-Чезари. Със Стоичков пристигна и бившият депутат Емил Димитров, който преди година участваше в „ЦСКА Възраждане“.
 
„Клубът е спасен. Сега трябва да стабилизираме всичко от основи. Трябват хора професионалисти, за да функционира всичко нормално. Тази година ще бъде оздравителна не само от финансова гледна точка, за да има стабилитет. Без база и финансиране нищо не се постига. Ние в момента нямаме нито едно. Всичко, което трябва ще го казвам директно. Феновете трябва да са информирани за случващото се“, заяви Стойчо Младенов.
 
„Поех един ангажимент да дойда в ЦСКА. Не съм искам да имам договор и заплата. Дойдох с две изисквания – клубът да бъде чист и да бъде финансово стабилен. Те опитаха да направят далавера и да замажат очите на хората. Те не могат да ме излъжат, отдавна съм във футбола. Подкрепяйте отбора, независимо дали съм аз, Петър Жеков, Любо Пенев, Емил Костадинов, независимо кой е президент, кой е треньор. ЦСКА е на първо място“, заяви Стоичков.
 
„Надявам се новите собственици наистина да са спасители. Да не се окажа лош пророк и да се наложи през декември отново да викаме фалирайте отбора и да почваме начисто. Ако няма яснота откъде идват финансите, аз няма да се върна. Няма да участвам в схемите за пране на пари чрез ЦСКА. Да минат разговорите тия дни, да се види кои са новите собственици и да видим какъв човек ще ми пратят да говори с мен“, допълни Камата.

Тихомир ПЕТКОВ, БЛИЦ