Президентът на БФС Борислав Михайлов заяви на заминаване за Малта, че срещата, която е запланувана да се състои между футболистите от националния отбор и членовете на Изпълкома на БФС е силно преекспонирана.

"Тя не е нито решаваща, нито кой знае колко важна. Просто трябва да се превърне в дискусия за представянето на отбора, както и за евентуални проблеми, които футболистите имат", заяви Боби на аерогара "София".

"Сигурно ще я направим преди Коледа или преди контролата с Полша. Просто трябва да си кажем нещата в очите, а не чрез медиите", продължи легендарният ни вратар.

България гостува на Малта на стадион "Хибърниънс Граунд" в Паола утре от 20:00 часа. В петък "трикольорите" завършиха 0:0 в Анталия срещу украинския гранд Шахтьор (Донецк).

Борислав Михайлов бе категоричен, че няма скандали в националния отбор.

"Това за капитанската лента и дали Бербатов остава капитан, за мен е преекспонирано. Не мисля, че трябва да се превръща в истински проблем, защото не е. Напрежението идва от вън. Аз имам пълното доверие на Бербатов", каза още Михайлов, пояснявайки, че за премии няма да се говори преди 7 февруари 2010-а, когато ще се изтегли жребият за евроквалификациите.

"Има голям интерес към контролата с Малта от страна на медиите. Надявам се и футболистите да подходят по същия начин и да не разочароват нито вас, нито мен", заяви още Михайлов. /БЛИЦ