Лудогорец е отправил нова оферта за аржентински централен защитник, пишат медиите в страната. Става въпрос за 25-годишния юноша на Бока Хуниорс Хуан Комар, когото шампионите искаха и през лятото на 2020-а.

В момента роденият в Росарио бранител е собственост на Талерес де Кордоба, с който има договор до лятото на 2023 година, но е поискал да бъде трансфериран.

От 2016 г. насам той е записал 125 двубоя за клуба от Кордоба, като е вкарал 5 гола. Преди това две лета е бил в Бока, чиито юноша е, но не успява да се наложи и изиграва 5 срещи и се разписва веднъж. Според информациите, офертата от България е доста солидна - за около 4 милиона долара.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Такава има и от Росарио Сентрал, който не само е от родния град а Комар, но е и любимият клуб на защитника. Именно това е било и желанието на футболиста – да заиграе за отбора на сърцето си.

Хуан Комар е капитан на Талерес и според мениджъра му вече желаел да приеме ново предизвикателство в кариерата си след близо шестгодишната вярна служба на настоящия си отбор.

Както е известно, Лудогорец е отправил оферта и за друг аржентински състезател – нападателя Матиас Тисера. 25-годишният футболист е собственост на Атлетико Платенсе,като за 90% от правата му орлите трябва да платят около 1 милион евро.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022