ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Треньорът на националния отбор по футбол на България Младен Кръстаич може да поеме израелския Макаби Хайфа, твърдят в родината му Сърбия.

През миналото лято специалистът подписа договор за две години с Българския футболен съюз, но загуби последните си два мача начело на "лъвовете", което накара няколко сръбски издания да предвидят напускането му.

Името на Кръстаич бе замесено в сложна схема, при която треньорът на Макаби Хайфа - Барак Бахар поема Цървена звезда, а сърбинът заема мястото му.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Твърди се, че спортният директор на Макаби Джовани Росо вече е предложил Кръстаич на ръководството на израелския клуб и лобира сериозно именно той да оглави отбора.

49-годишният сръбски специалист има опит в израелското първенство. Той води другия местен гранд Макаби Тел Авив през сезон 2021/22.

Младен Кръстаич започна страхотно престоя си като треньор на националния отбор на България с равенство и три победи, но само за няколко дни загуби с 0:1 от Черна гора и с 0:3 от Унгария в квалификациите за Евро 2024 в Германия.

Нашата група в квалификациите за Евро 2024

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК